سگ‌های رباتیک امریکایی عضو نیروی گشت شدند!

سگ‌های رباتیک امریکایی

سگ‌های رباتیک امریکایی

آخرین عضو نیروی گشت مرزی ایالات متحده ممکن است یک سگ ربات باشد. این سگ‌های رباتیک در حال آزمایش برای نقش‌های نظارتی هستند و مقامات ادعا می‌کنند که آزمایش‌ها موفقیت‌آمیز بوده است. سگ رباتیک توسط شرکت گوست رباتیک (Ghost Robotics) رقیب شرکت بوستون داینامیکس ساخته شده است. پای ربات‌ها طوری طراحی شده که می‌توانند وارد محیط‌های غیر قابل دسترس و خطرناک شده و به انسان‌ها در کاوش در ارتفاعات بالاتر و مناطق صعب العبور کمک کنند.

این سگ‌های رباتیک در حال آزمایش برای نقش‌های نظارتی هستند و مقامات ادعا می‌کنند که آزمایش‌ها موفقیت‌آمیز بوده است. این دپارتمان می‌گوید که به همکاری با ارائه دهندگان سگ رباتیک برای بهبود عملکرد آن‌ها ادامه خواهد داد.برندا لانگ، مدیر برنامه در اداره علوم و فناوری (S&T) گفت: مرز جنوبی مکانی متروکه برای انسان‌ها می‌باشد و در این جا سگ‌های رباتیک مفید خواهند بود.

 

 

طبق گزارش‌های منتشر شده، این سگ رباتیک توسط شرکت گوست رباتیک (Ghost Robotics) رقیب شرکت بوستون داینامیکس ساخته شده است. محبوب‌ترین مدل این ربات، Ghost Vision 60 نام دارد که ۲.۵ فوت (۷۶ سانتی متر) قد و ۷۰ پوند (۳۲ کیلوگرم) وزن دارد و با یک بار شارژ می‌تواند بیش از ۷.۵ مایل را در سه ساعت طی کند. سگ رباتیک می‌تواند به دو صورت خودکار و دستی حرکت کند. همچنین می‌تواند به دوربین‌های تصویربرداری حرارتی و دید در شب مجهز شود.

 

مجله هوش مصنوعی پارس اینفوتک

این مقاله را هم مطالعه کنید: سگ رباتیک HOUND

 

 

پیش از این، شرکت Ghost Robotics حتی یک نمونه اولیه سگ رباتیک را با تفنگ طراحی کرد بود. با این حال، هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که وزارت امنیت داخلی در حال آزمایش چنین رباتی باشد.این سگ‌های رباتیک در حال آزمایش ماموریت‌های نگهبانی در فضای باز هستند تا در ایستگاه‌های بین راهی از پیش تعیین شده، با دوربین‌ها و حسگر‌های خود گشت زنی کنند.این ربات‌ها همچنین محوطه‌ی راه آهن و اطراف و زیر واگن‌ها را بازرسی می‌کنند. این آزمایش‌ها همچنین شامل کاوش ساختمان‌های مسکونی نیز می‌باشد و برخورد با سناریو‌های شخصی خصومت آمیز را شبیه‌سازی می‌کنند.

سگ‌های رباتیک می‌توانند به انسان کمک کنند تا به مناطق غیرقابل دسترس دسترسی پیدا کند. اغلب کوه‌ها دارای دارای بخش‌های شیب دار در زمین‌های لغزنده، پله‌های مرتفع، شن و همچنین مسیر‌های جنگلی پر از ریشه درختان هستند. این ویژگی‌ها دسترسی به آن‌ها را بسیار دشوار می‌کند. پای ربات‌ها طوری طراحی شده که می‌توانند وارد محیط‌های غیر قابل دسترس و خطرناک شده و به انسان‌ها در کاوش در ارتفاعات بالاتر و مناطق صعب العبور کمک کنند. با این حال، وجود ادراک خارجی برای حرکت سریع و انرژی مناسب بسیار مهم است.

انسان‌ها و حیوانات برای پیمایش در زمین‌های دشوار بطور خودکار درک بصری محیط خود را با حس عمقی پا‌ها و دست‌های خود ترکیب می‌کنند. این ویژگی به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به راحتی با زمین‌های لغزنده یا سست مقابله کرده و راحت‌تر حرکت کنند.با این حال تا بحال ربات‌ها بطور محدودی قادر به انجام این کار‌ها بوده اند. تاکاهیرو میکی دانشجوی دکترا که روی رباتیک کار می‌کند، توضیح می‌دهد:دلیل محدودیت قدرت ربات‌ها در انجام این کار، این است که اطلاعات مربوط به محیط که توسط حسگر‌ها و دوربین‌های لیزری ثبت می‌شوند، اغلب ناقص و مبهم هستند.

طی یک پروژه که در روزهای ۲۷ و ۲۸ ژوئن در پایگاه فضایی کیپ‌کاناورال صورت گرفت، حداقل دو ربات چهارپای ویژن ۶۰ که توسط کمپانی گوست رباتیکس توسعه یافته‌ بودند مورد آزمایش قرار گرفتند. با توجه به اعلامیه وزارت دفاع این کشور در ارتباط با حضور سگ‌ رباتیک در ارتش آمریکا، واحد فضایی دلتا ۴۵ که عملیات‌ پرتاب فضایی پایگاه‌های کندی و کیپ‌کاناورال را مدیریت می‌کند قرار است از از این سگ‌های رباتیک جهت گشت‌زنی و ارزیابی خسارت‌ها استفاده کند.

لازم به ذکر است که این وظیفه در گذشته برعهده نیروهای انسانی ارتش ایالات متحده بود و اکنون با حضور ربات‌های چهارپای شرکت گوست رباتیکس، به شکل قابل توجه‌ی در زمان نیروهای انسانی صرفه‌جویی می‌شود. ارتش ایالات متحده تصاویری در ارتباط با پروژه آزمایش سگ‌های رباتیک منتشر کرده است که با توجه به این تصاویر می‌توان گفت که این ربات‌ها با استفاده از کنترلرهای دستی هدایت می‌شوند.

به عقیده برخی از تحلیل‌‌گران این سگ‌های رباتیک در ارتش آمریکا به انواع حسگرهای نوری و صوتی مجهز خواهند شد؛ به همین دلیل سگ‌های رباتیک ویژن ۶۰ جهت گشت‌زنی در اطراف پایگاه‌های حساس، می‌توانند بسیار مفید و کاربردی واقع شوند. لازم به ذکر است که این عضو جدید ارتش ایالات متحده از قابلیت پاسخ به دستورات صوتی و گشت‌زنی به صورت خودکار بدون نیاز به کنترلر برخوردار هستند.

 

مجله هوش مصنوعی پارس اینفوتک

این مقاله را هم مطالعه کنید: ربات انسان‌نمای هوش مصنوعی در عربستان

 

 

سگ‌های رباتیک در ارتش آمریکا

علاوه بر موارد ذکر شده، متخصصان ارتش آمریکا می‌توانند با نصب آنتن به ربات ویژن ۶۰ در مناطق عملیاتی که فاقد زیر ساخت‌های موردنیاز جهت برقرای ارتباط هستند، شبکه ارتباطی ایجاد کنند. این سگ‌‌های رباتیک در برابر شرایط آب‌و‌هوایی نامناسب مقاوم خواهند بود و با نصب تجهیزات موردنیاز، قادر به حرکت در زیر آب هستند.

خالی از لطف نیست به این موضوع اشاره کنیم که پیش‌ازاین سگ‌های رباتیک در ارتش آمریکا با هدف پدافند پیرامونی مورد استفاده قرار گرفتند. در سال ۲۰۲۰ ویژن ۶۰ در پایگاه نظامی نلیس در نوادا به کمک اینترنت استارلینک، مختصات و داده‌های هدف‌گیری را به صورت بلادرنگ برای اپراتورهای نیروی هوایی ارتش آمریکا در فلوریدا ارسال کرد.

نیروی هوایی آمریکا طی یک عملیات آزمایشی، سگ‌های رباتیک را به منظور محافظت به کار گرفته است. به نقل از فیوچریسم، نیروی هوایی آمریکا طی یک آزمایش، سگ‌های رباتیک را به کار گرفته است تا با کمک آنها از فضای پیرامون خود محافظت کند. این سگ‌های رباتیک موسوم به Vision 60، ساخت شرکت گوست رباتیکز (Ghost Robotics) هستند و طوری طراحی شده‌اند که می‌توانند امکان اجرای ماموریت‌های بررسی، نظارت و یا نقشه‌برداری را از راه دور فراهم کنند.

در وب‌سایت گوست رباتیکز آمده است: شرکای راهبردی می‌توانند با انتخاب حسگر و اندازه ربات، راه‌ حلی برای ساخت وسیله نقلیه زمینی بدون سرنشین (UGV) فراهم کنند تا برای کاربردهای خاص، مناسب باشند. این پروژه، با هدف آزمایش سیستم پیچیده نیروی هوایی آمریکا صورت گرفت که برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات در زمان واقعی ابداع شده است و ABMS نام دارد.

ویل روپر (Will Roper)، از اعضای بخش فناوری و لجستیک نیروی هوایی آمریکا گفت: میادین جنگی آینده، با اشباع اطلاعات مشخص خواهند شد. یکی از اهداف این آزمایش، ارائه مجموعه‌ای از اطلاعات به شرکت‌کنندگان است که به آنچه در یک عملیات واقعی می‌بینند، شباهت دارد. این سگ‌های چهارپا، تنها بخش کوچکی از پروژه ABMS هستند و نیروی هوایی آمریکا، ۳/۳ میلیارد دلار بودجه برای پنج سال دریافت کرده است تا یک سیستم مدیریت جنگ ارائه دهد.

 

دنبال کردن در تلگرام دنبال کردن در اینستاگرام دنبال کردن در آپارات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×