Deep Research قابلیت جدید ChatGPT معرفی شد

Deep Research قابلیت جدید ChatGPT

قابلیت جدید ChatGPT معرفی شد؛ Deep Research مثل یک تحلیلگر به‌جای شما پژوهش می‌کند.

OpenAI با معرفی ایجنت هوش مصنوعی Deep Research، چت‌جی‌پی‌تی را به ابزاری برای پژوهش‌های تحلیلی تبدیل می‌کند.

OpenAI از قابلیت جدید دیگری مبتنی‌بر ایجنت برای چت جی پی تی به‌ نام Deep Research رونمایی کرد که به گفته‌ی این شرکت، می‌تواند به‌صورت خودکار عمل کند تا مسیری چند مرحله‌ای را برای یافتن اطلاعات مورد نیاز خود برنامه‌ریزی و اجرا کند و در صورت لزوم، با اطلاعات لحظه‌ای، مسیر خود را تغییر داده و واکنش نشان دهد.

ایجنت جدید ChatGPT به‌جای اینکه صرفاً متن تولید کند، خلاصه‌ای از روند کار خود را در نوار کناری، به‌همراه منابع و چکیده‌ای از فرایند مورد استفاده را نمایش می‌دهد.

 

 

کاربران می‌توانند با استفاده از متن، تصاویر و فایل‌های اضافی مانند PDF یا صفحات گسترده، سؤالات خود را مطرح کنند تا زمینه‌ی بیشتری فراهم شود. ایجنت بین ۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا پاسخی را در پنجره‌ی چت ارائه دهد؛ با این وعده که در آینده، قادر به گنجاندن تصاویر و نمودارهای جاسازی‌شده نیز خواهد بود.

OpenAI محدودیت‌هایی را برای Deep Research ذکر می‌کند و می‌گوید که این ابزار گاهی اوقات دچار توهم می‌شود و حقایقی را از خودش می‌سازد؛ در نتیجه سیستم در تشخیص تفاوت بین اطلاعات معتبر و نامعتبر مشکل دارد و در تعیین میزان اطمینان خود از پاسخ، دچار چالش می‌شود.

توسعه‌ی راه‌هایی برای مفیدتر و ارزشمندتر کردن ابزارهای هوش مصنوعی مولد، آینده‌ای است که شرکت‌هایی مانند OpenAI برای ایجنت‌ها وعده داده‌اند و ادعا می‌کند که Deep Research می‌تواند عملکردی در سطح یک پژوهشگر داشته باشد.

 

Deep Research

 

Deep Research قابلیت جدید ChatGPT معرفی شد

دموی ارائه‌شده از سوی اوپن‌ای‌آی با درخواست اطلاعات در مورد تغییرات صنعت خرده‌فروشی در سه سال گذشته آغاز می‌شود و پاسخی را شامل می‌شود که شامل نکات و جداول است.

Deep Research به‌فاصله‌ی کوتاهی پس از راه‌اندازی Operator، ابزاری که می‌تواند از مرورگر وب برای انجام وظایف شما در کامپیوتر استفاده کند، ارائه می‌شود و مشابه نمونه‌ی اولیه‌ی Project Mariner گوگل است.

ابزار گوگل هنوز برای عموم در دسترس نیست؛ اما Deep Research از همین امروز با نسخه‌ای بهینه‌شده برای کاربران حرفه‌ای، در دسترس قرار دارد.

OpenAI برای کاربرانی که هزینه‌ی ماهانه‌ی ۲۰۰ دلاری را پرداخت می‌کنند، تا ۱۰۰ پرسش در ماه ارائه می‌دهد و برای کاربران پلاس، تیم و در نهایت، کاربران سازمانی، دسترسی محدود را وعده می‌دهد.

اوپن‌ای‌آی Deep Research را محاسبات بسیار فشرده می‌نامد و اشاره می‌کند که هرچه مدت‌زمان تحقیق بیشتر باشد، به محاسبات استنتاجی بیشتری نیاز است.

خالق ChatGPT می‌گوید که در آینده، با ارائه‌ی نسخه‌ی سریع‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر، محدودیت‌های کمتری برای همه‌ی کاربران پولی در نظر خواهد گرفت.

 

مجله هوش مصنوعی پارس اینفوتک

 

 

OpenAI می‌گوید مدلی که Deep Research را تغذیه می‌کند، رکورد جدیدی در بنچمارک هوش مصنوعی Humanity’s Last Exam به ثبت رسانده است. این آزمون، پاسخ به پرسش‌های سطح تخصصی را می‌طلبد.

مدل Deep Research با فعال‌بودن ابزارهای مرورگر و پایتون، به دقت ۲۶٫۶ درصد دست یافت که به‌مراتب بالاتر از دقت ۳٫۳ درصدی GPT-4o بود.

مدل o3-mini (high) که فقط روی متن ارزیابی شده بود، با دقت ۱۳ درصد، دومین رتبه را کسب کرد.

 

دنبال کردن در تلگرام دنبال کردن در اینستاگرام دنبال کردن در آپارات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×