هارمونی او اس نکست هواوی HarmonyOS Next Huawei

هارمونی او اس نکست هواوی

ویدیو جدید هواوی به زبان طراحی به‌ روز و قابلیت‌ های سیستم‌ عامل بعدی این شرکت موسوم‌ به HarmonyOS Next اشاره دارد. HarmonyOS Next به‌ زودی منتشر خواهد شد و اکنون هواوی با انتشار ویدیویی در ویبو، تغییرات زبان طراحی رابط کاربری این سیستم‌ عامل را به‌ تصویر کشیده است.

غول فناوری چینی با نسخه‌ ی جدید پلتفرم خود سعی دارد از طراحی مسطح فاصله بگیرد و ما را با مفاهیمی مثل Vivid Color و Spatial و Immersive آشنا کند.

نسخه‌ی جدید HarmonyOS با شناسه‌ی Star River شناخته می‌ شود و به پشتیبانی از اندروید در چین خاتمه خواهد داد. بدین‌ ترتیب توسعه‌ دهندگان از همین حالا در حال انتقال برنامه‌ های خود به پلتفرم جدید هواوی هستند؛ سیستم‌ عاملی که جعبه‌ ابزار و کامپایلر رابط کاربری اختصاصی خود را دارد و به‌ ادعای شرکت چینی امکان ساخت اپلیکیشن‌ های کارآمدتر را فراهم می‌ کند.

گفته می‌شود حدود نیمی از ۲۰۰ میلیون برنامه‌ ی برتر در چین برای HarmonyOS Next منتشر خواهند شد. شرکت‌ های بزرگ چینی از جمله China UnionPay و Qihoo 360 و Xiaohongshu (اینستاگرام چین)، Tongcheng (سامانه‌ی سفر)، Amap (سیستم نقشه و ناوبری مشابه گوگل مپس) و بسیاری دیگر، از سیستم‌ عامل جدید هواوی پشتیبانی می‌ کنند.

نکته‌ ی مهم اینکه HarmonyOS در بازار های جهانی همچنان به پشتیبانی از اندروید ادامه خواهد داد و HarmonyOS Next فقط برای بازار چین در نظر گرفته شده است. این پلتفرم روی گوشی هواوی، تبلت هواوی، لپ تاپ هواوی و سایر محصولات هوشمند این شرکت قابل اجرا خواهد بود.

براساس اعلام هواوی، تعداد اپلیکیشن‌ های غیر‌ اندرویدی در سیستم‌ عامل هارمونی او‌ اس به ۴٬۰۰۰ مورد رسیده است. طبق گزارش وب‌ سایت هواوی‌ سنترال به‌ نقل از هواوی، تعداد اپلیکیشن‌ های بومی و غیر اندرویدی سیستم‌ عامل HarmonyOS به ۴٬۰۰۰ مورد رسیده است و تعداد بیشتری از آن‌ ها مراحل توسعه را می‌ گذرانند.

شرکت هواوی می‌ خواهد در آینده‌ ی نزدیک سیستم‌ عامل HarmonyOS NEXT را در دسترس قرار دهد. این نسخه‌‌ ی هارمونی که برای کاربران چینی توسعه داده می‌ شود، از اپلیکیشن‌ های اندرویدی پشتیبانی نمی‌ کند.

هواوی چند ماه پیش گفت که بیش از ۲۰۰ توسعه‌ دهنده کار روی اپلیکیشن‌ های هارمونی او‌ اس را شروع کرده‌ اند. اکنون با رشد ۲۰ برابری برنامه‌ های این سیستم‌ عامل صرفاً در چهار ماه، شاهد رشد سریع اکوسیستم نرم‌ افزاری هواوی هستیم.

بهینه‌سازی نرم‌افزاری و معماری به سازگاری بهتر و روان‌ شدن اجرای برنامه‌ ها و بازی‌ ها منجر می‌ شود. هم‌ اکنون مجموعه‌ ی اپلیکیشن‌ های هارمونی او‌ اس شامل دسته‌ هایی مانند سبک زندگی، سفر، امور مالی، پلتفرم‌ های اجتماعی، سرگرمی و بازی است.

هواوی با سیستم‌ عاملی کاملاً اختصاصی می‌ تواند موقعیت خود را در چین مستحکم و رقابت با اندروید و iOS را وارد مرحله‌ ی جدیدی کند. HarmonyOS NEXT برای آزمایش در دسترس توسعه‌ دهندگان است. این سیستم‌ عامل احتمالاً در کنفرانس HDC 2024 برای کاربران گوشی هواوی منتشر می‌ شود.

 

هارمونی او اس هواوی

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که سیستم عامل هارمونی او اس چیست؟ در واقع اگر نامی از سیستم عامل برده شود، همه‌ ی شما می‌ دانید که در حال حاضر دو نوع os یا همان سیستم عامل اصلی در دنیای موبایل حکومت می‌ کنند که یکی از آن‌ ها اندروید و دیگری ios متعلق به اپل است. اکنون با تلاش هایی که هواوی انجام داده مسلم است که سومین سیستم عامل بزرگ جهان در دنیای گوشی‌ های همراه توسط این شرکت پا به این عرصه خواهد گذاشت.

سیستم عامل جدید هواوی که احتمالاً تاکنون نام آن را شنیده‌اید، به نظر می‌ رسد که نتایج بسیار خوبی را تا اینجا پیش رو داشته است. نام سیستم عامل جدید هواوی هارمونی او اس اعلام شده است. از همان ابتدای انتشارش در سراسر جهان سیستم عامل hormonyos نقل همه‌ ی محافل دنیای الکترونیک قرار گرفت، چرا که نه تنها رقیب اصلی اندروید بود، بلکه شاید می توانست رقابت با ios را نیز در نظر داشته باشد.

 

سیستم عامل هواوی چیست؟

اینکه سیستم عامل گوشی هواوی چیست و چگونه پدید آمد داستانی چند ساله دارد، ولی به طور خلاصه می‌ توان گفت ماجرا به جنگ و دعوای بین چین و آمریکا بر سر سلطه بر جهان تکنولوژی بر می‌ گردد. همانطور که می‌ دانید در سال ۲۰۱۹ آمریکا شرکت چینی Huawei را تحریم کرد؛ در پی آن همه‌ی دستگاه‌ های الکترونیکی که توسط این شرکت ساخته شده بودند، با عدم پشتیبانی از خدمات و سرویس‌ های گوگل مواجه شدند.

در نتیجه‌ ی محدودیت‌ های پیش‌ آمده، این شرکت تصمیم گرفت برای اولین بار سیستم عامل اختصاصی خودش تحت عنوان سیستم عامل هارمونی او اس را طراحی کند. بعلاوه همه‌ ی این تحریم‌ ها به انگیزه‌ ای برای چینی‌ ها تبدیل شد تا در حوزه‌ ی تکنولوژی به استقلال تمام و کمال برسند و حتی شاید در آینده قادر به تسلط کامل بر جهان تکنولوژی باشند.

حتی با وجود تغییر رئیس جمهور ایالات متحده امیدی به پایان این تحریم‌ ها نبود و انتظار نمی‌ رفت به این زودی‌ ها پایان پذیرد. بنابراین کاربران هواوی همچنان به خاطر خدمات Google با دردسر مواجه بودند. در نتیجه این شرکت بر آن شد که به طور کامل با سیستم عامل harmony خود پیش برود و سیسم عامل هواوی را به صورت ۱۰۰ درصد اختصاصی بسازد.

 

جدیدترین سیستم عامل هواوی

Huawei از همان ابتدا هارمونی را به عنوان یک سیستم عامل که قرارست رایگان توزیع شود و برای انواع مختلف سخت‌افزار است و بر میکروکرنل مبتنی است توصیف کرد. چندی پیش در همایشی اعلام شده که سیستم عامل harmony یک سیستم کاملاً منبع باز است و روی هر دستگاهی که دارای رم ۱۲۸ مگابایت تا ۴ گیگابایتی و یا حتی بیشتر باشد قابل اجراست. در نتیجه این سیستم عامل هواوی قابلیت اجرا روی گوشی‌ های بقیه شرکت‌ ها را نیز دارد و قرار شده سیستم عامل harmonyos حداقل توسط ۳ کمپانی بزرگ سازنده‌ی گوشی‌ های همراه دیگر هم مورد استفاده قرار بگیرد (که احتمالاً شرکت‌ های چینی شیائومی، اوپو و ویوو هستند که تصمیم به پشتیبانی از کمپانی هموطنشان گرفته‌ اند و احتمالاً باعث افزایش دستگاه های سیستم عامل هارمونی خواهند شد).

 

 

به‌روزترین نسخه‌ی هارمونی هواوی

آخرین نسخه‌ی بروز شده‌ی آزمایشی سیستم عامل هوآوی هارمونی Beta3 است. به تازگی ویدئویی از مقایسه‌ی عملکرد آن با EMUI 11 در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نتیجه آن نشان می‌دهد برنامه‌های موجود در گوشی موبایل که EMUI 11 مسئولیت اجرای‌ آن‌ها را بر عهده داشت، سریع‌تر از برنامه‌ها روی سیستم عامل اختصاصی هواوی بارگیری می‌شوند که البته ممکن است به دلیل تأخیر در شبکه این اتفاق افتاده باشد.

همچنین لازم به ذکر است که مقایسه‌ی نسخه‌ی در حال توسعه‌ی HarmonyOS 2.0 و رابط کاربری پایدار EMUI 11 زیاد منطقی نیست، چراکه نسخه‌ی بتا۳ هنوز جای پیشرفت و بهبود دارد، ولی emui11 به نقطه‌ی پایدار خودش رسیده است. علاوه بر این، رابط کاربری EMUI 11 و harmony os سیستم عامل این شرکت بر روی مدل‌های متفاوت گوشی اجرا شدند که خودش به تنهایی ممکنست در زمان بارگذاری برنامه‌ها تفاوت ایجاد کند. در هر صورت، باید تا زمانی که سیستم عامل گوشی های هواوی به ساختاری پایدارتر برسد و در اختیار همه‌ی مخاطبان قرار بگیرد صبر کنیم و خودمان آن را آزمایش کنیم.
به تازگی هوآوی اولین دستگاه‌های خود را با سیستم عامل پیش فرض هارمونی و رابط کاربری هارمونی او اس به بازار عرضه کرده است. در ادامه با بررسی هارمونی OS بهتر متوجه خواهید شد که سیستم عامل هواوی چیست.

 

بررسی سیستم عامل هارمونی هواوی

از چندی پیش که جدیدترین سیستم عامل هوآوی در دسترس کاربران قرار گرفت، بیشتر کاربران هواوی برای دریافت سیستم هارمونی نام نویسی کرده و آن را دانلود و سیستم عامل هارمونی هواوی را نصب کردند، در واقع روند تغییر به این صورت است که دستگاهی که اندروید۱۱ را با پوسته‌ی اختصاصی emui11 اجرا می‌کرد به HarmonyOS تغییر کاربری می‌دهد. ممکن است بپرسید چگونه سیستم عامل هارمونی را نصب کنیم ؟ برای نصب این سیستم عامل هواوی به تخصص خاصی نیازی نیست، فقط کافیسیت زمانی که آن را دریافت کردید، دکمه نصب را فشار دهید تا فرآیند نصب به صورت اتوماتیک صورت گیرد.

با وجودی که ویدیوهای زیادی از عملکرد سیستم عامل مخصوص هواوی در فضای مجازی منتشر شده، ولی باز هم بعضی کاربران این شرکت که تمایل دارند به این سیستم عامل گوشی هواوی تغییر کاربری دهند، هنوز رابط کاربری جدید را نصب نکرده‌اند و ترجیحشان بر عجله نکردن است چراکه نمی‌دانند وقتی رابط کاربری را تغییر دهند، با چه تغییراتی مواجه می‌شوند و نگران این موضوع هستند.
با emui 11 که پوسته‌ی اندرویدی است، کاربر می‌داند که از یک گوشی اندرویدی استفاده می‌کند، ولی سیستم عامل هارمونی یک سیستم پردازنده‌ی جدید است و با وجودی که شباهت بسیار آن به EMUI11 تأیید شده است، همه‌ی ویژگی های سیستم عامل هارمونی هنوز مشخص نیست؛ در نتیجه برخی کاربران از نصب آن پرهیز کردند.

 

بهترین ویژگی سیستم عامل هارمونی او اس

ولی جالب اینجاست که کسانی که جرأت بیشتری داشتند و اندروید را پس زده و گوشیشان را به سیستم عامل هواوی ارتقاء دادند گزارش کردند که هارمونی os برای استفاده‌ی روزانه‌ خوب و روان است و حتی برخی از این کاربران اعلام کردند که از اندروید روان‌ترست.
جذاب‌ترین قسمت آن جایی بود که یکی از کاربران در شبکه اجتماعی ویبو اعلام کرد که سیستم عامل هارمونی را روی گوشی (البته پرچمدار) خود نصب کرده و پس از آن مشاهده کرده که سرویس‌های گوگل با هیچ مشکلی نداشته و کاملاً عملکرد روان و کارامدی داشتند. البته این خبر فوق‌العاده‌ای برای کاربران علاقمند به هواویست که می‌خواستند از هارمونی او اس استفاده کنند و در کنار آن دوست داشتند از خدمات گوگل پلی نیز برخوردار باشند.
در نتیجه به نظر می‌رسد که هواوی توانسته همه‌ی برنامه‌های گوگل را از طریق راه‌های گریزی روی سیستم عامل هواوی نصب کند که البته هنوز قانونی نیست و پیشنهاد استفاده از آن داده نمی‌شود، ولی به هر حال در این لحظه سرویس‌های گوگل در سیستم عامل هواوی به خوبی کار می‌کنند. متأسفانه تیم تخصصی ما در ۱۹کالا قادر به چک کردن آن نبود چرا که در کشورمان هنوز قادر به نصب کردن سیستم عامل اختصاصی هواوی نیستیم.

همانطور که در بررسی سیستم عامل هارمونی او اس اشاره کردیم، ویژگی های سیستم عامل harmonyos از نظر عملکرد شباهت زیادی به ۱۱ EMUI دارد.

در ابتدا سیستم عامل هواوی جدید فقط از تلویزیون‌های هوشمند این برند پشتیبانی می‌کرد، ولی با افزایش فشار تحریم‌ها از سوی آمریکا، این شرکت سرعت و آمادگی خود را برای پشتیبانی HarmonyOS از دستگاه‌های بیشتری افزایش داد.

در واقع سیستم عامل هواوی فقط یک نرم افزار نیست، بلکه یک اکوسیستم کامل است. هارمونی یک رابط کاربری واحد ایجاد می‌کند که قابلیت سازگاری به طور خودکار با دستگاه‌های مختلف را دارد.

ویژگی های سیستم عامل هارمونی

برای شما هم این سوال پیش آمده که سیستم هارمونی چه برتری نسبت به اندروید دارد و ویژگی های سیستم عامل هارمونی چیست؟ یا چه مزیت قابل‌توجهی در هارمونی هواوی وجود دارد که بتواند اندروید را شکست داده و جایگزین آن شود؟ در واقع طبق اظهارات هواوی، عملکرد هارمونی چیزی فراتر از نسخه‌ی اندروید emui است.

 

سوپر دیوایس در هارمونی هواوی

all as one, one as all (یکی به عنوان همه، همه به عنوان یکی) شعار تبلیغاتی هارمونی او اس است که در این مراسم اعلام شده و به نظر می‌رسد هوآوی به خوبی مفهوم این شعار را در سوپردیوایس نشان داده است. سوپردیوایس در واقع اصطلاحیست که هواوی روی یکی از قابلیت‌های گسترده‌ی هارمونی هواوی گذاشته و به معنای دستگاهی فراتر از توانایی‌های معمول و با قابلیت چند دستگاه مختلف است.
در واقع سیستم هارمونی قابلیت اجرا شدن روی دستگاه‌هایی که حافظه‌ی رم خیلی پایین، تا حد ۱۲۸ مگابایت، را نیز دارد. شاید با خود فکر کنید که دیگر هیچ گوشی‌ وجود ندارد که حافظه رم آن تا این حد پایین باشد، ولی نکته اینجاست که هارمونی روی انواع دستگاه‌های الکترونیکی اجرا می‌شود و البته دستگاهی مثل مخلوط‌کن نیازی به رم بالا ندارد و با وجود پایین بودن حافظه رم آن می‌تواند سیستم عامل هواوی را اجرا کند. مزیت این قابلیت در سوپر دیوایس نمودار می‌شود.

در واقع سوپر دیوایس این امکان را فراهم می‌کند که همه‌ی دستگاه‌هایی که سیستم عامل هارمونی را اجرا می‌کنند، در دایره‌ای گرد هم آیند و به عنوان یک دستگاه یگانه عمل کنند.
همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، می‌توانید در قسمت کنترل پنل، ویجت سوپردیوایس را اجرا کنید و نتیجه به صورت دایره‌ای در می‌آید که در مرکز آن گوشی شما قرار گرفته و دستگاه‌های دیگرتان که هارمونی را اجرا می‌کنند، اطراف آن را احاطه کرده‌اند. کافیست که یکی از این دستگاه‌ها را به سمت گوشی بکشید. آن دستگاه و گوشی تبدیل به یک سوپردیوایس با قابلیت هر دو دستگاه می‌شوند.
شاید با خود فکر کنید اتصال گوشی و یک وسیله‌ی دیگر چه کارایی دارد و این اتصال تا چه حد به شما اجازه‌ی کنترل دستگاه دیگر را می‌دهد. در ادامه به این سوالات پاسخ می‌دهیم.

 

ویژگی‌های سوپر دیوایس هارمونی او اس

به عنوان مثال، ابتدایی‌ترین کاربرد سوپردیوایس اینست که به سادگی می‌توانید با گوشیتان به تلویزیون یا اسپیکر و حتی هردو با هم متصل شوید. در نتیجه فیلمی که گوشی شما پخش می‌کند، در تلویزیون به تصویر کشیده می‌شود و صدای آن توسط اسپیکر پخش می‌شود؛ بدون نیاز به هیچ گونه سیم، سنسور، قابلیت و حتی نصب برنامه‌ی جداگانه!

مثالی دیگر اینکه، یک تماس metime می‌تواند همزمان از طریق گوشیتان به تلوزیون، اسپیکر و حتی دوربین متصل شود. تمرکز اصلی هارمونی در عدم به وجود آمدن لگ است. یعنی زمانی که گوشی شما به تلویزیون و اسپیکر به طور همزمان متصل است، هیچ تأخیری وجود نداشته باشد و صدا و تصویر همزمان پخش شوند.

به نظر شما این فوق‌العاده نیست؟ هارمونی با سوپردیوایس ساختاری ایجاد کرده که ذهن ما را سمت فیلم‌هایی می‌برد که آینده‌ی احتمالی را به تصویر کشیده‌اند. در واقع این شروعی برای رسیدن به آن نقطه است. هرچند قبلاً در اسمارت هوم این قابلیت‌ را دیده بودیم و شاید احساس کنید نوآوری خاصی صورت نگرفته، ولی در سوپر دیواس، اتصال تنها نیاز به یک ضربه‌ی کوچک دارد و در عمل دستگاه‌ها خیلی سریع‌تر و راحت‌تر از پیش به هم متصل می‌شوند؛ به علاوه همان طور که گفتیم تمرکز هواوی روی این است که هیچ تأخیر و لگی وجود نداشته باشد. این هماهنگی در عملکرد واقعاً جذاب است.

قابلیت دیگر سوپردیواس در سیستم عامل هواوی زمانی مشخص می‌شود که با دو دستگاه هوشمند مثل تبلت-با-موبایل یا pc-با- موبایل کار می‌کنید.
مثلاً وقتی یک برنامه را با تبلتتان اجرا می‌کنید، امکان دارد به یک عکس که در گوشیتان ذخیره شده نیاز داشته باشید. برای انتقال عکس از گوشی به تبلت باید ابتدا یک لینک بین تبلت و موبایلتان ایجاد کنید، سپس از یک برنامه برای انتقال آن عکس استفاده کنید. ولی با سیستم هارمونی او اس این کار خیلی ساده‌تر از این هاست . شما به سادگی می‌توانید در دایره سوپر دیوایس تبلت را به سمت گوشی بکشید تا با هم تبدیل به یک سوپر دیوایس شوند. در نتیجه کافیست عکسی که می‌خواهید را به درون فایلی که روی آن کار می‌کنید بکشید! بدون نیاز به هیچ برنامه‌ی فرعی.

این امکان برای موبایل و کامپیوتر نیز فراهم است. با وجودی که سیستم عامل کامپیوتر ویندوز است و نه هارمونی، چرا که هواوی همه‌ی جوانب را سنجیده سپس هارمونی را معرفی کرده است. برای انتقال اطلاعات از اندروید به هارمونی او اس نیز می‌توان از این روش استفاده کرد و لازم نیست نگران محدودیت‌های پیش روی خود باشید.

دلیل اینکه امکان برقراری این ارتباط وجود دارد اینست که هارمونی او اس قابلیت پلاگین شدن روی ویندوز را نیز داراست. برای درک بهتر این قابلیت تصور کنید دارید با دوستتان توسط برنامه‌ای روی گوشی (مثل واتس آپ) ارتباط برقرار می‌کنید و نیاز به یک فایل دارید که روی کامپیوتر است. به سادگی می‌توانید از طریق سوپردیوایس گوشی را به PC متصل کنید و فایل مربوطه را مستقیم به درون چت بکشید. بدون این که نیاز باشد ابتدا فایل را توسط گوشی دریافت کنید یا مثلاً به همین شکل تصویری که روی کامپیوتر دیده‌اید را می‌توانید در گوشیتان ذخیره کنید. در واقع شما یک کامپیوتر و یک گوشی جدا ندارید، بلکه همه‌ی این‌ها به طور مجتمع به صورت یک سوپردیوایس در اختیار شماست.

در واقع سوپر دیوایس این امکان را فراهم می‌کند که همه‌ی دستگاه‌هایی که سیستم عامل هارمونی را اجرا می‌کنند، در دایره‌ای گرد هم آیند و به عنوان یک دستگاه یگانه عمل کنند.

همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، می‌توانید در قسمت کنترل پنل، ویجت سوپردیوایس را اجرا کنید و نتیجه به صورت دایره‌ای در می‌آید که در مرکز آن گوشی شما قرار گرفته و دستگاه‌های دیگرتان که هارمونی را اجرا می‌کنند، اطراف آن را احاطه کرده‌اند. کافیست که یکی از این دستگاه‌ها را به سمت گوشی بکشید. آن دستگاه و گوشی تبدیل به یک سوپردیوایس با قابلیت هر دو دستگاه می‌شوند.
شاید با خود فکر کنید اتصال گوشی و یک وسیله‌ی دیگر چه کارایی دارد و این اتصال تا چه حد به شما اجازه‌ی کنترل دستگاه دیگر را می‌دهد. در ادامه به این سوالات پاسخ می‌دهیم.

سیستم عامل هارمونی او اس

بهبود عملکرد موتور گرافیکی در هارمونی
سیستم عامل جدید هواوی همچنین چند نوآوری جدید دیگر را نیز معرفی می‌کند:
proprientary DGraphyEngine

یکی از انها در سیستم عامل هواوی این است که پردازنده‌ی گرافیکی جدا از پردازنده‌ی مرکزی کار نمی‌کند و در واقع logicها دیگر در عملکرد هم مداخله نمی‌کنند، در نتیجه گرافیک روان‌تر به نظر می‌رسد و نرخ فریم بهتر می‌شود.

همچنین سیستمی دارد که نیازی به رندر کردن‌های پیاپی ندارد و بار پردازش ویدئو را کاهش می‌دهد. در نتیجه همه‌ی این تکنولوژی‌ها مخاطب عملکرد‌های روان‌تری را تجربه می‌کند. در واقع حرکات تصاویر روان‌ترند و در مصرف باتری صرفه‌جویی می‌شود.

 

امنیت هارمونی او اس

در هواوی از روز امنیت در اولویت بوده است. اکنون هم در تلاشند که کاربران بدون این که هیچ گونه نگرانی داشته باشند، بتوانند به سادگی از این مزیت‌ها استفاده کنند. ویژگی های امنیتی هارمونی او اس واقعا قابل اعتماد و پیشرفته هستند.

به عنوان مثال، وقتی یک مخاطب می‌خواهد قفل گوشی‌اش را باز کند، می‌تواند حالت احراز هویت چند جانبه یا مشترک را در سیستم عامل هواوی فعال کند که شامل احراز هویت از طریق ساعت، چهره و اطلاعات می‌شود که البته به این مکانیزم بیشتر از تصدیق هویت توسط یک فاکتور می‌تواند قابل اعتماد باشد.

راه حل امنیتی هارمونی او اس برای سوپردیوایس، از طریق تصدیق کردن ID یک دیواس و همچنین کلید اتصال عمومی و خصوصی صورت می‌پذیرد و فقط وقتی همه‌ی این عوامل مورد تأیید قرار گرفت، اتصال بین دو دستگاه صورت می‌تواند برقرار شود. هواوی همچنین با سطح سوم احراز هویت کار می‌کند.

 

مشکلات سیستم عامل هارمونی او اس

بزرگ‌ترین مشکلات سیستم عامل هواوی به زمان مربوط می‌شود. همانطور که به آن اشاره کردیم برای این کمپانی چینی حدود ۲ سال زمان برد تا توانست این اکوسیستم را تکمیل کند و نسخه نهایی سیستم عامل هارمونی هوآوی را در اختیار هموطنان خود قرار دهد، ولی هواوی تازه یک درصد از راه پیش رو را پیموده چراکه ۹۹ درصد اصلی متقاعد کردن شرکت‌های سازنده‌ی موبایل برای استفاده از این رابط کاربریست و باید دید چه تعدادی حاضرند از این پلت فرم استفاده کنند.

طبق اظهارات مدیر این شرکت هنوز یک تا دو سال تا پایان این مسیر راه باقیست. در واقع این یک چالش بزرگ برای هواویست و اگر بقیه شرکت‌های سازنده موبایل با او همکاری کنند این مشکلی به زودی مرتفع می‌شود.

حدودا ۱ ماه و نیم پیش بود که با معرفی HarmonyOS 2.0 شاهد لیست دریافت کنندگان HarmonyOS آنر بودیم. لیستی که از آنر ٩ تا سری آنر ٣٠ ادامه داشت. امروز آپدیت HarmonyOS 2.0 برای گوشی های آنر ارایه شده و لیست موج اول را داریم.

 

اولین موج آپدیت HarmonyOS 2.0 برای گوشی های آنر

هواوی از ارایه نسخه بتا عمومی HarmonyOS 2.0 (یا به اختصار HM OS) برای ۱۲ دستگاه Honor خبر داده است. لازم به ذکر است که این اولین دسته از دستگاه های Honor هستند که در بتا عمومی HM OS 2 شرکت کردند.

در این مرحله بتا عمومی سیستم عامل هارمونی، این شرکت آزمایش را با دستگاه های برتر متعلق به سری های Honor 30 ، V30 ، ۲۰ ، V20 و موارد دیگر آغاز کرد. کاربران این دستگاه ها می توانند به طور مستقیم از Magic UI به هارمونی ارتقا پیدا کنند.

پس از اتمام مرحله بتا، تمام دارندگان واجد شرایط دستگاه Honor می توانند رابط کاربری تازه و قابلیت های جدید HarmonyOS 2.0 را در چین دریافت کنند. با این حال، کاربران جهانی دستگاه باید کمی بیشتر صبر کنند. لیست اولین گوشی های Honor که آپدیت آزمایشی HarmonyOS 2.0 را دریافت می کنند.

اینجا لیست دوازده دستگاه اولین آنر برنامه بتا هارمونی هواوی را می بینید:

۱- آنر ۳۰
۲- آنر ۳۰ پرو
۳- آنر ۳۰ پرو پلاس
۴- آنر V30
۵- آنر V30 پرو
۶- آنر ۲۰
۷- آنر ۲۰ پرو
۸- آنر V20
۹- آنر V20 Moschino Edition
۱۰- آنر Play 4 Pro
۱۱- آنر Magic 2
۱۲- آنر Tablet V6

با توجه به اطلاعات ارایه شده، کاربران دستگاه هایی که نام برده شدند باید برای دریافت بتا عمومی HarmonyOS 2.0 خود را از Magic UI 4 نسخه ۴.۰.۰.۱۷۲/۱۷۴ ارتقا دهند. با این حال به یاد داشته باشید که ورژن رابط کاربری در گوشی های مختلف، ممکن است متفاوت باشد.

 

نحوه ثبت نام برای دریافت آپدیت HarmonyOS 2.0 آزمایشی

۱- برنامه My Huawei را باز کنید.

۲- روی آیکون Home بزنید.

۳- به قسمت Upgrade Early Adopter بروید.

۴- لینک ثبت نام را باز کنید

۵- ثبت نام کنید.

 

دنبال کردن در تلگرام دنبال کردن در اینستاگرام دنبال کردن در آپارات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

×